Shock Media Digital Agency Partnerdag 2024

Vorige week donderdag was het dan eindelijk zover; de Shock Media Digital Agency Partnerdag! Met meer dan 40 aanwezige partners hebben we de dag gevuld met leuke activiteiten. Op het programma stond een rondleiding door één van de datacenters en presentaties over Shock Media, ons Managed App Platform en het partnerprogramma.

Denise Mulder

HR Manager

Onze partners kregen in het datacenter inzicht waar een gedeelte van onze infrastructuur is ondergebracht, voor velen een geheel nieuwe ervaring. Tijdens de presentatie vertelde Kevin Roelofs (COO) de partners onder andere dat 2024 een belangrijk jaar is voor Shock Media, namelijk dat wij 25 jaar bestaan! Verder vertelde Sven Mollinga, CTO van Shock Media, hoe wij met het Managed App Platform zorgen voor een oplossing op Kubernetes, zonder de complexiteit hiervan. Tot slot vertelde Justin aan de Stegge (Partner Manager) over ons partnerprogramma en de ontwikkelingen hier omheen. Op deze manier zijn alle aanwezige partners op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen.

De dag is op ons kantoor afgesloten met een uitgebreide borrel waar alle partners de mogelijkheid kregen om alle engineers waar ze regelmatig contact mee hebben te spreken. Daarnaast was dit een perfect moment voor de aanwezige Digital Agencies om elkaar te ontmoeten of bij te praten.

Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag! Ons doel was om een leuke en leerzame dag te organiseren, wat zeker is gelukt op basis van alle positieve reacties. Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst. Aan al onze partners waar we dagelijks mee samenwerken en mooie projecten opleveren; bedankt en op naar nog meer jaren van succesvol partnerschap! Wij kijken nu al uit naar de Shock Media Digital Agency Partnerdag van 2025!

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

Kubernetes meetup #2

Na het succes van onze vorige meetup was het afgelopen week weer tijd om samen te komen en de Kubernetes-community in het oosten van het land verder te versterken. Ook deze keer stond onze bijeenkomst in het teken van kennisdeling. Wederom openden we onze deuren voor iedereen die interesse heeft in Kubernetes!

Maak kennis met... Bouke!

Of je nu een potje darts wil spelen, je voetbalvaardigheden wil testen in speedsoccer of samen wil proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel: deze vrolijke salestopper is altijd van de partij. Grote kans dat je hem via een van onze kanalen al wel eens hebt gesproken. In deze blog stel ik jullie graag voor aan: Bouke!

Shock Media Kerstfeest 2023

Het kerstfeest van Shock Media is altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Ook afgelopen kerstborrel was het niet anders. Met een sfeervolle locatie, heerlijk eten en de nodige dansmoves. Het was weer een avond om niet te vergeten!