Het Shock Media kerstfeest 2022

Het kerstfeest van Shock Media is altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Ook dit jaar was het niet anders, met een prachtige locatie, heerlijk eten en leuke activiteiten voor iedereen. Van het proosten op het afgelopen jaar, tot het schaatsen op het ijs en het delen van memorabele momenten met collega's. Het was weer een avond en voor sommige die-hards een nacht om niet te vergeten!

Sharon Wevers

HR & Office Assistant

Afgelopen vrijdag waren we te gast in de speciale feesttent bij Nielz in de binnenstad van Almelo. Rond 18.00 uur arriveerden de eerste gasten in hun netste kledij. Na een speech over het afgelopen en komende jaar door Alain werd het glas geheven op een nieuw jaar knallen met elkaar!

Natuurlijk kon een goede bodem niet ontbreken. Er was dan ook een heerlijk buffet klaargezet met voor elk wat wils. 

Nadat het heerlijke eten was gezakt was het tijd voor wat actiefs. En welke Hollandse winterse activiteit is beter dan even lekker schaatsen?! De een was meer ervaren op de ijzers dan de ander, en dat leverde hilarische momenten op. Gelukkig heeft iedereen het feest heelhuids kunnen hervatten.

De muziek in de tent, de gezellige aankleding en het rijkelijk vloeien van de borrels zorgden de rest van de avond voor een sfeervolle setting. Het feest ging nog door tot in de vroege uurtjes. Kortom: wij hebben een ontzettend mooie avond gehad!

Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn op onze kerstborrel of andere activiteit? Bekijk dan hier onze vacatures

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

Maak kennis met... Matthijs!

Hij is bijna 10 jaar geleden begonnen als student maar heeft zich ontwikkeld tot Head of Development. Hij is niet alleen een ervaren Developer met een talent voor analytisch programmeren, maar heeft ook bewezen handig te zijn in het compleet zelfstandig verbouwen van zijn eigen woning. Ik heb het natuurlijk over… Matthijs! In deze blog stel ik hem graag aan jullie voor.

Maak kennis met... Remon!

Met zijn zeer brede kennis en expertise is onze Head of Support al ruim 9 jaar een zeer waardevol lid van ons team en staat hij altijd klaar om onze klanten en onze collega's te helpen bij het oplossen van hun problemen. Ik heb het natuurlijk over… Remon! In deze blog stel ik hem graag aan jullie voor.

Shock Media LAN Olympics 2023!

Afgelopen vrijdag was het gelukkig weer zover, een nieuwe editie van onze zeer befaamde LAN-party! We hadden er allemaal enorm veel zin in en zijn dan ook druk bezig geweest met de voorbereidingen om er weer een onvergetelijke avond van te maken. En dat is zeker gelukt! Er is tot in de late uurtjes (of beter gezegd: vroege uurtjes) gegamed, gelachen, gegeten en genoten. Wie zal er deze keer vandoor zijn gegaan met de bekers?