Het Shock Media kerstfeest 2022

Het kerstfeest van Shock Media is altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Ook dit jaar was het niet anders, met een prachtige locatie, heerlijk eten en leuke activiteiten voor iedereen. Van het proosten op het afgelopen jaar, tot het schaatsen op het ijs en het delen van memorabele momenten met collega's. Het was weer een avond en voor sommige die-hards een nacht om niet te vergeten!

Sharon Wevers

HR & Office Assistant

Afgelopen vrijdag waren we te gast in de speciale feesttent bij Nielz in de binnenstad van Almelo. Rond 18.00 uur arriveerden de eerste gasten in hun netste kledij. Na een speech over het afgelopen en komende jaar door Alain werd het glas geheven op een nieuw jaar knallen met elkaar!

Natuurlijk kon een goede bodem niet ontbreken. Er was dan ook een heerlijk buffet klaargezet met voor elk wat wils. 

Nadat het heerlijke eten was gezakt was het tijd voor wat actiefs. En welke Hollandse winterse activiteit is beter dan even lekker schaatsen?! De een was meer ervaren op de ijzers dan de ander, en dat leverde hilarische momenten op. Gelukkig heeft iedereen het feest heelhuids kunnen hervatten.

De muziek in de tent, de gezellige aankleding en het rijkelijk vloeien van de borrels zorgden de rest van de avond voor een sfeervolle setting. Het feest ging nog door tot in de vroege uurtjes. Kortom: wij hebben een ontzettend mooie avond gehad!

Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn op onze kerstborrel of andere activiteit? Bekijk dan hier onze vacatures

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

Maak kennis met... Jeroen!

Deze enthousiaste teamplayer is bij ons begonnen als afstudeerder, maar draait inmiddels volledig mee in ons team als Technical Support Engineer! Ik heb het natuurlijk over… Jeroen! In deze blog stel ik hem graag aan jullie voor.

Het is vandaag 'Verander je wachtwoord'-dag

Ze zeggen wel eens ‘gemak dient de mens’: de gehele top tien van meest gebruikte wachtwoorden in Nederland bestaat uit combinaties die makkelijk te onthouden zijn. Denk aan ‘123456’, ‘qwerty’ of ‘welkom01’. Dit blijkt uit diverse onderzoeken. Helaas komt online fraude nog steeds vaak voor. Hoe je jezelf het beste kunt wapenen tegen hackers? Ik geef je graag vijf handige tips!

Gezelligheid en competitie bij de 4e Shock Media LAN-party!

De gezonde spanning was al de hele week om te snijden tussen de collega’s en heftig voelbaar tijdens oefenpotjes in de pauzes... De vierde LAN-party was een feit op vrijdag 28 oktober! Op het kantoor van Shock Media was er gezelligheid, gezonde competitie en een fantastische sfeer de hele avond lang.