Het Shock Media kerstfeest 2022

Het kerstfeest van Shock Media is altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Ook dit jaar was het niet anders, met een prachtige locatie, heerlijk eten en leuke activiteiten voor iedereen. Van het proosten op het afgelopen jaar, tot het schaatsen op het ijs en het delen van memorabele momenten met collega's. Het was weer een avond en voor sommige die-hards een nacht om niet te vergeten!

Sharon Wevers

Office Manager & HR Coördinator

Afgelopen vrijdag waren we te gast in de speciale feesttent bij Nielz in de binnenstad van Almelo. Rond 18.00 uur arriveerden de eerste gasten in hun netste kledij. Na een speech over het afgelopen en komende jaar door Alain werd het glas geheven op een nieuw jaar knallen met elkaar!

Natuurlijk kon een goede bodem niet ontbreken. Er was dan ook een heerlijk buffet klaargezet met voor elk wat wils. 

Nadat het heerlijke eten was gezakt was het tijd voor wat actiefs. En welke Hollandse winterse activiteit is beter dan even lekker schaatsen?! De een was meer ervaren op de ijzers dan de ander, en dat leverde hilarische momenten op. Gelukkig heeft iedereen het feest heelhuids kunnen hervatten.

De muziek in de tent, de gezellige aankleding en het rijkelijk vloeien van de borrels zorgden de rest van de avond voor een sfeervolle setting. Het feest ging nog door tot in de vroege uurtjes. Kortom: wij hebben een ontzettend mooie avond gehad!

Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn op onze kerstborrel of andere activiteit? Bekijk dan hier onze vacatures

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

Kubernetes meetup #2

Na het succes van onze vorige meetup was het afgelopen week weer tijd om samen te komen en de Kubernetes-community in het oosten van het land verder te versterken. Ook deze keer stond onze bijeenkomst in het teken van kennisdeling. Wederom openden we onze deuren voor iedereen die interesse heeft in Kubernetes!

Maak kennis met... Bouke!

Of je nu een potje darts wil spelen, je voetbalvaardigheden wil testen in speedsoccer of samen wil proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel: deze vrolijke salestopper is altijd van de partij. Grote kans dat je hem via een van onze kanalen al wel eens hebt gesproken. In deze blog stel ik jullie graag voor aan: Bouke!

Shock Media Kerstfeest 2023

Het kerstfeest van Shock Media is altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Ook afgelopen kerstborrel was het niet anders. Met een sfeervolle locatie, heerlijk eten en de nodige dansmoves. Het was weer een avond om niet te vergeten!