Een Razendsnel Shock feest

Afgelopen vrijdag stond Shock Media in het teken van snelheid, competitie en onvergetelijk plezier! Met een adrenalinekick gingen we karten tijdens ons langverwachte personeelsfeest. De avond was gevuld met spannende races, heerlijk eten en natuurlijk veel plezier. 

Sharon Wevers

Office Manager & HR Coördinator

De avond begon met een gezamenlijke kartsessie, waar iedereen de kans kreeg om op te warmen en vertrouwd te raken met de baan en de karts. De motoren van de karts brulden luid terwijl we ons klaarmaakten voor de race die ons te wachten stond. Het competitiegevoel begon langzaam maar zeker in ons allemaal te borrelen, want iedereen was vastberaden om de snelste tijd te behalen. 

Na de opwarmronde was het tijd voor serieuze zaken: de kwalificatierondes. Met de blik op scherp en de voet op het gaspedaal begonnen we aan deze uitdagende rondes. Banden piepten, karts slingerden door de bochten en gewaagde inhaalmanoeuvres vonden plaats. Het was duidelijk dat iedereen vastberaden was om een plekje te veroveren in de finale.

Het moment waar we allemaal op hadden gewacht, de finale! De spanning was voelbaar terwijl de finalisten zich gereedmaakten voor de laatste en beslissende ronde van de avond. Het groene licht werd gegeven en de karters vlogen over de baan. Met elk rondje werd het publiek luider en de competitie feller. Iedereen deed zijn of haar uiterste best om als winnaar uit de bus te komen. 

Geen race is compleet zonder een prijsuitreiking. Na een opwindende strijd op het circuit was het tijd om de winnaars te eren. Op de derde plaats stond Erik, onze Haarlese snelheidsduivel. De tweede plaats was voor Mike, normaal op de mountainbike maar nu uiterst behendig in een kart. En last but not least, op de eerste plaats stond Aaron, de onbetwiste kampioen van de avond. 

Na al dat competitieve gerace hadden we allemaal wel wat ontspanning en lekker eten verdiend. Gelukkig stond er na de prijsuitreiking een indoor barbecue op het programma. Terwijl de geur van gegrild vlees zich door de ruimte verspreidde, werden er biertjes, borrels en andere verfrissende drankjes geserveerd. De sfeer was ontspannen en vrolijk, en het was een geweldige gelegenheid om te socializen en verhalen te delen over de spannende race. Dit ging door tot in de late uurtjes

Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn bij een Shock feestje of andere activiteit? Bekijk dan hier onze vacatures

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

Kubernetes meetup #2

Na het succes van onze vorige meetup was het afgelopen week weer tijd om samen te komen en de Kubernetes-community in het oosten van het land verder te versterken. Ook deze keer stond onze bijeenkomst in het teken van kennisdeling. Wederom openden we onze deuren voor iedereen die interesse heeft in Kubernetes!

Maak kennis met... Bouke!

Of je nu een potje darts wil spelen, je voetbalvaardigheden wil testen in speedsoccer of samen wil proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel: deze vrolijke salestopper is altijd van de partij. Grote kans dat je hem via een van onze kanalen al wel eens hebt gesproken. In deze blog stel ik jullie graag voor aan: Bouke!

Shock Media Kerstfeest 2023

Het kerstfeest van Shock Media is altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Ook afgelopen kerstborrel was het niet anders. Met een sfeervolle locatie, heerlijk eten en de nodige dansmoves. Het was weer een avond om niet te vergeten!