Een Razendsnel Shock feest

Afgelopen vrijdag stond Shock Media in het teken van snelheid, competitie en onvergetelijk plezier! Met een adrenalinekick gingen we karten tijdens ons langverwachte personeelsfeest. De avond was gevuld met spannende races, heerlijk eten en natuurlijk veel plezier. 

Sharon Wevers

Office Manager & HR Coördinator

De avond begon met een gezamenlijke kartsessie, waar iedereen de kans kreeg om op te warmen en vertrouwd te raken met de baan en de karts. De motoren van de karts brulden luid terwijl we ons klaarmaakten voor de race die ons te wachten stond. Het competitiegevoel begon langzaam maar zeker in ons allemaal te borrelen, want iedereen was vastberaden om de snelste tijd te behalen. 

Na de opwarmronde was het tijd voor serieuze zaken: de kwalificatierondes. Met de blik op scherp en de voet op het gaspedaal begonnen we aan deze uitdagende rondes. Banden piepten, karts slingerden door de bochten en gewaagde inhaalmanoeuvres vonden plaats. Het was duidelijk dat iedereen vastberaden was om een plekje te veroveren in de finale.

Het moment waar we allemaal op hadden gewacht, de finale! De spanning was voelbaar terwijl de finalisten zich gereedmaakten voor de laatste en beslissende ronde van de avond. Het groene licht werd gegeven en de karters vlogen over de baan. Met elk rondje werd het publiek luider en de competitie feller. Iedereen deed zijn of haar uiterste best om als winnaar uit de bus te komen. 

Geen race is compleet zonder een prijsuitreiking. Na een opwindende strijd op het circuit was het tijd om de winnaars te eren. Op de derde plaats stond Erik, onze Haarlese snelheidsduivel. De tweede plaats was voor Mike, normaal op de mountainbike maar nu uiterst behendig in een kart. En last but not least, op de eerste plaats stond Aaron, de onbetwiste kampioen van de avond. 

Na al dat competitieve gerace hadden we allemaal wel wat ontspanning en lekker eten verdiend. Gelukkig stond er na de prijsuitreiking een indoor barbecue op het programma. Terwijl de geur van gegrild vlees zich door de ruimte verspreidde, werden er biertjes, borrels en andere verfrissende drankjes geserveerd. De sfeer was ontspannen en vrolijk, en het was een geweldige gelegenheid om te socializen en verhalen te delen over de spannende race. Dit ging door tot in de late uurtjes

Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn bij een Shock feestje of andere activiteit? Bekijk dan hier onze vacatures

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

De Jaarlijkse Shock Media BBQ!

Afgelopen weekend was het weer zo ver: de jaarlijkse Shock Media BBQ! Een evenement waar medewerkers en familieleden altijd naar uitkijken. Het was zoals altijd weer een dag vol heerlijk eten en drinken, gezelligheid voor jong en oud, en een flinke dosis sportiviteit.

Maak kennis met... Sander!

Als je ooit onze supportafdeling benaderd hebt dan is de kans groot dat je hem al eens gesproken hebt, onze altijd vrolijke Technical Support Engineer met een passie voor alles wat met Linux te maken heeft. Ik heb het natuurlijk over… Sander! In deze blog stel ik hem graag aan jullie voor.

Maak kennis met... Matthijs!

Hij is bijna 10 jaar geleden begonnen als student maar heeft zich ontwikkeld tot Head of Development. Hij is niet alleen een ervaren Developer met een talent voor analytisch programmeren, maar heeft ook bewezen handig te zijn in het compleet zelfstandig verbouwen van zijn eigen woning. Ik heb het natuurlijk over… Matthijs! In deze blog stel ik hem graag aan jullie voor.