De Jaarlijkse Shock Media BBQ!

Afgelopen weekend was het weer zo ver: de jaarlijkse Shock Media BBQ! Een evenement waar medewerkers en familieleden altijd naar uitkijken. Het was zoals altijd weer een dag vol heerlijk eten en drinken, gezelligheid voor jong en oud, en een flinke dosis sportiviteit. 

Sharon Wevers

Office Manager & HR Co├Ârdinator

Een van de hoogtepunten van de Shock Media BBQ is zonder twijfel het eten. Met een flink uitgebreid assortiment van vlees en vegetarische opties, heerlijke salades en niet te vergeten een rijkelijk met drank gevulde koelkast er was voor ieder wat wils. Onze bekwame Shock Grillmasters zorgden ervoor dat al het vlees tot in de perfectie was bereid.

Naast het smullen van heerlijk eten en het bijpraten met elkaar, was er ook genoeg ruimte voor sportiviteit. Badminton en voetbal waren favoriete bezigheden van de dag. Het was geweldig om te zien hoe collega's en vrienden zich samen inspanden om een potje badminton te winnen of een punt te scoren met voetballen.

Het genieten bleef niet bij de zaterdag. Het vlees dat was overgebleven werd maandag weer op de BBQ gelegd voor een lekkere warme lunch!

Kort samengevat was de jaarlijkse Shock Media BBQ afgelopen weekend wederom een groot succes! Wij kijken alweer uit naar volgend jaar. Wil jij er bij de volgende BBQ of een van onze andere activiteiten ook bij zijn? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures!

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

Shock Media Digital Agency Partnerdag 2024

Vorige week donderdag was het dan eindelijk zover; de Shock Media Digital Agency Partnerdag! Met meer dan 40 aanwezige partners hebben we de dag gevuld met leuke activiteiten. Op het programma stond een rondleiding door het datacenter en presentaties over Shock Media, ons Managed App Platform en het partnerprogramma.

Kubernetes meetup #2

Na het succes van onze vorige meetup was het afgelopen week weer tijd om samen te komen en de Kubernetes-community in het oosten van het land verder te versterken. Ook deze keer stond onze bijeenkomst in het teken van kennisdeling. Wederom openden we onze deuren voor iedereen die interesse heeft in Kubernetes!

Maak kennis met... Bouke!

Of je nu een potje darts wil spelen, je voetbalvaardigheden wil testen in speedsoccer of samen wil proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel: deze vrolijke salestopper is altijd van de partij. Grote kans dat je hem via een van onze kanalen al wel eens hebt gesproken. In deze blog stel ik jullie graag voor aan: Bouke!