De Jaarlijkse Shock Media BBQ!

Afgelopen weekend was het weer zo ver: de jaarlijkse Shock Media BBQ! Een evenement waar medewerkers en familieleden altijd naar uitkijken. Het was zoals altijd weer een dag vol heerlijk eten en drinken, gezelligheid voor jong en oud, en een flinke dosis sportiviteit. 

Sharon Wevers

Office Manager & HR Coördinator

Een van de hoogtepunten van de Shock Media BBQ is zonder twijfel het eten. Met een flink uitgebreid assortiment van vlees en vegetarische opties, heerlijke salades en niet te vergeten een rijkelijk met drank gevulde koelkast er was voor ieder wat wils. Onze bekwame Shock Grillmasters zorgden ervoor dat al het vlees tot in de perfectie was bereid.

Naast het smullen van heerlijk eten en het bijpraten met elkaar, was er ook genoeg ruimte voor sportiviteit. Badminton en voetbal waren favoriete bezigheden van de dag. Het was geweldig om te zien hoe collega's en vrienden zich samen inspanden om een potje badminton te winnen of een punt te scoren met voetballen.

Het genieten bleef niet bij de zaterdag. Het vlees dat was overgebleven werd maandag weer op de BBQ gelegd voor een lekkere warme lunch!

Kort samengevat was de jaarlijkse Shock Media BBQ afgelopen weekend wederom een groot succes! Wij kijken alweer uit naar volgend jaar. Wil jij er bij de volgende BBQ of een van onze andere activiteiten ook bij zijn? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures!

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

De Shock Media LAN-party!

Afgelopen vrijdag was het weer zover: de Shock Media LAN-party De personeelsvereniging van Shock is altijd in voor het organiseren van een feestje. Een LAN-party is zonder twijfel het ultieme feestje voor IT’ers. En een feestje dat was het zeker! Zoals altijd waren er 3 competities waarin gestreden werd voor die felbegeerde wisselbekers!

A recap of our first meetup

Afgelopen donderdag hebben wij onze eerste meet-up georganiseerd om de Kubernetes community in het oosten van ons land te boosten. Deze meet-up stond in het teken van kennisdelen en connecties maken. Of je nu een doorgewinterde Kubernetes Engineer bent, overweegt om met Kubernetes aan de slag te gaan of de techniek gewoon heel interessant vindt, bij ons was je welkom.

Shock Media voor de 11e keer op rij FD Gazelle winnaar

Vandaag is bekend geworden dat Shock Media voor de 11e maal winnaar is van de FD Gazelle in de categorie middelgrote bedrijven, de prestigieuze prijs van het Financiële Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Sinds 2012 is Shock Media onafgebroken FD Gazelle winnaar, hetgeen een extreem unieke prestatie is. Shock Media heeft hiermee langer dan een decennium van onafgebroken hoge groei waar gemaakt.