Uw website of applicatie in goede handen

  • Veilig en stabiel netwerk
  • 24x7 beheer en onderhoud
  • Synergie tussen applicatie en infrastructuur
  • ISO27001 gecertificeerde Managed Hosting
Bekijk hoe wij dit doen

Wij creëren de beste oplossingen in:

  • Managed Hosting
  • Cloud Servers
  • Managed App Platform
  • Server Management
  • Private Cloud
  • Managed Software
  • Managed Applicatie Hosting
  • Managed Magento 2 Hosting
  • Load Balancing
  • Mobile App Hosting
  • Medische Hosting
  • Managed WooCommerce Hosting
  • Managed Kansspel Hosting
  • Managed WordPress Hosting

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed App Platform

De voordelen van Kubernetes maar niet de complexiteit? Maak dan gebruik van de jarenlange kennis en ervaring van Shock Media! Het inrichten, onderhouden en beheren van een Container platform op basis van Kubernetes vereist zeer specifieke kennis en ervaring. Tegelijkertijd wilt u juist dat uw developers een focus houden op hun primaire taak, software (door)ontwikkelen. Door gebruik te maken van het ISO27001, NEN7510 en ISO9001 gecertificeerde Managed App Platform van Shock Media weet u zeker dat uw applicatie veilig, schaalbaar en stabiel draait terwijl uw ontwikkelaars de focus behouden op de (door)ontwikkeling van uw applicatie(s)!

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten

Managed Software

Onze specialisten hebben zeer veel kennis en ervaring hebben met de meest uiteenlopende serversoftware, middleware en configuraties. Door een samenwerkingspartner en verlengstuk te zijn van uw organisatie zorgen we er voor dat uw applicaties en websites optimaal presteren en veilig zijn. Hieronder vind u een overzicht van door ons veelgebruikte technieken.

Meer weten

Applicatie Hosting

Focus op de ontwikkeling van uw applicatie. Shock Media biedt gespecialiseerde platformen voor de performance, stabiliteit en bereikbaarheid van uw applicaties. Door intensief samen te werken met uw ontwikkelaars zorgen we voor robuuste omgeving voor uw applicatie.

Meer weten

Managed Magento 2 Hosting

100% focus op de ontwikkeling van uw Magento 2 Shops. Geef uw webshop de meest stabiele en snelle basis en kies voor Magento 2 Hosting van Shock Media. De specialisten van Shock Media dragen 24x7 zorg voor het beheer en onderhouden van uw Magento 2 Shops zodat u zich kan focussen op de eigen werkzaamheden.

Meer weten

Load Balancing

Voor websites en applicaties waarbij beschikbaarheid, bereikbaarheid en performance een absolute vereiste zijn is Load Balancing de ideale oplossing. Een Load Balancing oplossing wordt doorgaans ingezet voor zeer bedrijfskritische en intensief gebruikte (web)applicaties en/of databases. Door jarenlange ervaring is Shock Media uw partner voor dit type oplossing.

Meer weten

Mobile App Hosting

Met de opkomst van de smartphone, tablets en soortgelijke apparatuur zijn mobiele applicaties in populariteit toegenomen. Met een potentiële gebruikersgroep van miljoenen speelt de hosting van mobiele applicaties een steeds belangrijke rol in het succes ervan. Shock Media heeft de ervaring en kennis om iedere applicatie beschikbaar te maken. Of het nu gaat om een zakelijke applicatie of een app voor de online variant van een magazine, Shock Media helpt u verder!

Meer weten

Managed Zorgportaal Hosting

Shock Media biedt voor organisaties die werkzaam zijn in of voor de zorg verschillende oplossingen. Wij verzorgen bijvoorbeeld de hosting voor zorgportalen waarin gevoelige (patiënt-)informatie opgeslagen wordt, zoals dossiers en persoonlijke gegevens. Shock Media draagt 24x7 de zorg voor de veiligheid, beschikbaarheid en integriteit van de gegevens die u ons toevertrouwt.

Meer weten

Managed WooCommerce Hosting

Belangrijk voor een online webshop is dat hij altijd snel & bereikbaar is. Geef uw WordPress WooCommerce webshop de meest snelle en stabiele basis en kies voor WooCommerce Hosting van Shock Media. De specialisten van Shock Media dragen 24x7 zorg voor het snel en beschikbaar houden van uw WooCommerce Shops zodat u zich kan focussen op uw eigen werkzaamheden.

Meer weten

Managed Kansspel Hosting

Shock Media kan u verschillende oplossingen op maat bieden voor uw specifieke situatie, applicatie, wensen en eisen. Sinds april 2021 is het wettelijk mogelijk om online kansspelen in Nederland aan te bieden. De Wet kansspelen op afstand (Wet Koa) gaat in. Hieraan zijn strenge eisen verbonden. De infrastructuur van Shock Media voldoet aan alle eisen die de Wet Koa hieraan stelt en heeft ruime ervaring met de bijbehorende audits. Neem contact op met onze sales medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Meer weten

Managed WordPress Hosting

Wanneer uw website, webshop of webapplicatie gebruik maakt van WordPress dan zijn er vele verbeteringen mogelijk op het gebied van optimalisatie voor zowel de laadtijden, de stabiliteit en de veiligheid. Shock Media richt omgevingen specifiek in voor WordPress om de snelste laadtijden op een robuuste en extreem veilige infrastructuur te hosten.

Meer weten

Wij werken voor

Shock Media key facts

24/7

Support

2500+

Servers in beheer

35+

Specialisten

25+ jaar

Ervaring

Focus op het ontwikkelen van uw websites en applicaties.
Wij zorgen voor de meest optimale ervaring.

+31 (0) 546 - 714360